kulutusluottoa ilman vakuuksiaKulutusluotto ilman vakuuksia tai takaajia 

Lainaamon kulutusluotto sopii Suomessa asuville kotitalouksille arjen ja vapaa-ajan menojen joustavaan rahoittamiseen. Tyypillisiä kulutusluoton käyttökohteita ovat kodin remontointi ja sisustus, lomamatka, auton korjaus ja muiden lainojen takaisinmaksu.

Lainaamon vakuudetonta kulutusluottoa voivat hakea kaikki vähintään 20-vuotiaat suomalaiset. Myönnämme kulutusluottoa 500 eurosta aina 20 000 euroon saakka. Se on kertaluotto, jota voi korottaa, mikäli tarvitset suuremman luoton. Lainaamo myöntää kulutusluotot ilman vakuuksia tai takaajia.

Hae kulutusluottoa

Kulutusluottoa sinun ehdoillasi

Miksi asiakkaamme ovat valinneet meidät?

 • Kuukausierä alkaen 26€
 • Yksilöllinen lainakorko, alkaen 5%
 • Lainaan et tarvitse vakuuksia tai takaajia
 • Pitkä laina-aika jopa 10 vuotta
 • Lainapäätöksen saat heti ja rahat tilillesi jopa samana päivänä
 • Voit maksaa velkasi takaisin milloin tahansa ilman lisäkuluja
 • Voit ottaa joustavasti lyhennysvapaita kuukausia
 • Kulutusluoton korottaminen on mahdollista, jos hoitanut lainaasi moitteetta

Laskurilla sopiva laina sinulle

Lainasumma
Laina-aika
TAKAISINMAKSUERÄ
Avauspalkkio
Takaisin maksettava
Todellinen vuosikorko
Tilinhoitopalkkio
Lainan lopullinen korko määräytyy yksilöllisesti luottoluokitusarvion perusteella. Laskurin tarjous on laskettu tämän hetken korkotasojen keskikorolla.

Kulutusluotto nopeasti silloin, kun sitä tarvitset

Kulutusluotot myönnetään ilman vakuuksia, joten selvitämme luottohistoriasi ja arvioimme tulevaisuuden maksukykysi ennen lopullista lainapäätöstä. Koska kyseessä on suurempi summa, tulee sinun käydä säännöllisesti töissä tai saada eläkettä, jotta voimme hyväksyä lainahakemuksesi.

Lisätietoa Lainaamon kulutusluotoista:

 • Laina-aika määräytyy sinun ehdoilla
  500 - 20000 euron kulutusluotoissa laina-aika on kahdesta kymmeneen vuotta. Lainanmyöntäjänä voimme ehdottaa haetusta poikkeavaa laina-aikaa.
 • Korko & kulut
  Korkoa aletaan laskemaan siitä päivästä alkaen, kun kulutusluotto on maksettu lainansaajan pankkitilille. Korko määräytyy antamiesi tietojesi perusteella ja on lainasummasta riippumatta aina kiinteä ja yksilöllinen, joten se ei tule yllättämään sinua.
 • Luoton hakeminen
  Kulutusluottoa haetaan suoraan netistä. Hakeminen on helppoa, sillä sinun täytyy vain täyttää lainahakemus  ja saat lainapäätöksen heti. Kannattaa hakea kulutusluottoa yhdessä puolison kanssa, niin saat varmemmin positiivisen luottopäätöksen ja todennäköisesti paremmilla lainaehdoilla. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen sinun tulee lähettää kopio viimeisimmästä palkkalaskelmasta tai eläkepäätöksestä. Kulutusluotto maksetaan tämän jälkeen pankkitilillesi.

Lainaamosta saat kulutusluotot heti tilillesi, kunhan suoritat kaikki tarvittavat hakemukseen liittyvät toimenpiteet saman tien.

Kulutusluoton määrää miettiessä kannattaa laskea nykyinen ja tulevaisuuden taloustilanteesi, sillä näin voit helposti laskea tarvittavan talouteesi sopivan summan ja takaisinmaksuajan. Liian pitkä maksuaika tai lainasumma aiheuttavat luonnollisesti turhaan lisää korkokuluja. Toisaalta on edullisempaa hakea kulutusluottoa sen verran, että takaisin maksussa on hieman pelivaraa, jos talouteesi tulee yllättäviä rahan tarpeita.

Arjen yllättäviin menoihin

Kulutusluotto yllättäviin menoihin

Lainaamon kulutusluotto on hyvä valinta silloin yllättäviin menoihin, kuten rikkoutuneen kodinkoneen korvaamiseen, keittiöremonttiin tai auton korjaukseen. Toisaalta lainaamme rahaa mielellämme, jos haluat remontoida tai sisustaa jo kunnossa olevaa asuntoa tai vaihtaa autosi uudempaan. Lainaamme myös matkustamiseen silloin, kun äkillinen lomakuume iskee.

Lainaamon kautta voit myös yhdistää nykyiset pienlainat ja pikavipit Mikäli taloustilanteesi on riittävän hyvä, niin lainojen yhdistäminen onnistuu meillä helposti. Kulutusluottojen korko on edullisin, kun sinulla on hyvät tulot ja taloutesi on tukevalla pohjalla. Jokainen lainahakemus arvioidaan yksilöllisesti, mikä takaa sinulle parhaan lainatarjouksen.

Hae kulutusluottoa