remonttilainaRemonttilaina

Sopii pieneen tai vähän isompaankin remonttiin

Lainaamon remonttilaina on vakuudeton kertaluotto, jota voi tarvittaessa korottaa ja lainaa voi saada jopa 20 000 euroa kerrallaan. Maksuohjelma on joustava ja maksuaika sovitaan talouteesi sopivaksi. Takaisinmaksu on kätevästi kuukausittain tasaerissä ja tarvittaessa saat lyhennysvapaan kuukauden. Laske lainalaskurilla sopivan kokoinen remonttilaina ja ryhdy tuumasta toimeen.

Hae remonttilainaa

Laskurilla sopiva laina sinulle

Lainasumma
Laina-aika
TAKAISINMAKSUERÄ
Avauspalkkio
Takaisin maksettava
Todellinen vuosikorko
Tilinhoitopalkkio
Lainan lopullinen korko määräytyy yksilöllisesti luottoluokitusarvion perusteella. Laskurin tarjous on laskettu tämän hetken korkotasojen keskikorolla.

Remonttilainan haet nopeasti täyttämällä verkkolomakkeen  

  • Tasaerä alkaen 25€ / kk
  • Henkilökohtainen korko, alkaen 5%
  • Lainaan et tarvitse vakuuksia tai takaajia
  • Laina-aika 2-10 vuotta
  • Lainapäätöksen saat heti ja rahat tilillesi jopa samana arkipäivänä
  • Lainan voit maksaa takaisin milloin tahansa ilman lisäkuluja
  • Voit ottaa joustavasti lyhennysvapaita kuukausia

Remonttilainalla toteutat unelmasi

remonttilainaLainaamon remonttilainalla rahoitat kodin, kesämökin tai sijoitusasunnon remontin. Remonttilainaa voi hakea enintään 20 000 euroa jopa kymmeneksi vuodeksi ilman vakuuksia, takaajia tai muita velvoitteita. Hakemuksen voit täyttää muutamassa minuutissa netissä ja korko määräytyy sinulle yksilöllisesti luottokelpoisuusarviomme perusteella ja maksuerien suuruuden päätät itse. Halutessasi voit lyhentää lainaa maksuohjelmaa nopeammin tai jopa maksaa lainan ilman ylimääräisiä kuluja ennenaikaisesti takaisin. Tutustu lainaehtoihin ja hae remonttilainaa!


Nopea rahoitus remonttiin ilman takaajia

Jatkuvan suunnittelun ja remontin siirtämisen voi nyt lopettaa ja aloittaa projektin toteutus nyt! Remontointi ja uudistukset kodissasi tai mökillä parantavat viihtyvyyttäsi ja tekevät monesti arjestasi toimivampaa. Tämä on todellinen sijoitus itseesi ja perheeseesi, joka tuottaa hedelmää pidemmällä aikavälillä monella eri tavalla. Miksi siis lykätä sitä enää? 

Nopeimmillaan saat rahoituksen remonttiisi saman arkipäivän aikana. Täytä hakemus ja lähetä tarvittavat lainaliitteet meille ja voit hakea ensimmäiset remontointitarvikkeet jo illalla! 

Hae remonttilainaa