Pikavippi ei kannata - Ota ennemmin järkevä laina

Edullinen rahoitusvaihtoehto nopeisiin tilanteisiin

Pikavippi on nopea tapa hankkia lisärahoitusta arkeen. Monesti rahantarve yllättää niin, ettei ole aikaa hankkia rahoitusta järkevimmin keinoin. Tai ehkä tarvitset niin pienen summan, että tämä on ainoa mahdollinen keino. Me Lainaamolla haluamme tarjota sinulle järkevän vaihtoehdon tähän. Pikavippi tarvitaan yleensä nopeasti ja myös meidän kauttamme saat rahat tilillesi jopa saman päivän aikana. Erona meillä on, että voit tarpeesi mukaan päättää maksueristä, takaisinmaksuajasta ja sinulle tulee yksilöllinen kiinteä korko. Eli toisin sanoen otat itse päätäntävallan siitä, millaisen lainan haluat.

Toisin kuin pikavipeissä meiltä saat jopa 10 vuotta maksuaikaa. Vaikka meillä on minimimaksuaika määritelty kahdeksi vuodeksi lainaa hakiessa, voit silti halutessasi milloin vain maksaa lainasumman takaisin ilman mitään lisäkuluja. Laina-aika on meillä auttamassa sinua arjen hallinnassa, ei sitomassa sinua maksamaan korkoja moneksi vuodeksi!

Täytä ilmainen hakemus

Lainaamolta lainaamisen edut:

  • Ilmainen hakemus, lainapäätös heti!
  • Yksilöllinen korko, alkaen 5%
  • Voit milloin tahansa maksaa koko lainasumman takaisin ilman lisäkuluja
  • Takaisinmaksuaikaa jopa 10 vuotta
pikavippi

Laskurilla sopiva laina sinulle

Lainasumma
Laina-aika
TAKAISINMAKSUERÄ
Avauspalkkio
Takaisin maksettava
Todellinen vuosikorko
Tilinhoitopalkkio
Lainan lopullinen korko määräytyy yksilöllisesti luottoluokitusarvion perusteella. Laskurin tarjous on laskettu tämän hetken korkotasojen keskikorolla.

Pitkäaikaiseen taloudenhallintaan

Lainaamolle on tärkeää, että ihmiset eivät velkaannuttaisi itseään tarpeettomasti liikaa kalliilla rahoitusratkaisuilla. Siksi myös laskemme tarkasti, mikä on sinulle tällä hetkellä sopiva rahoitussumma. Voit aina tarvittaessa helposti myös korottaa sitä, kunhan olet ensin maksanut takaisin kolme maksuerää. Netistä löytyy paljon eri palveluntarjoajia pikavipeistä kulutusluottoihin ja pankkilainoihin. Se mikä kenellekin sopii parhaiten riippuu paljon siitä, miten nopeasti rahat tarvitsee, takaisinmaksumahdollisuuksista ja lainan kuluista. Kannattaa kuitenkin vertailla aina ensin tarkasti ja laskea kaikki kulut yhteensä , kuten nostokulut, vuosikorko, hallinnointikulut ym., ennen kuin lainaa. Osa edullisilta tuntuvista vaihtoehdoista ei välttämättä sitä ole.

Täytä ilmainen hakemus