Lainojen yhdistäminen yhdeksi edulliseksi lainaksi

- Täytä hakemus ja saat yksilöllisen tarjouksen!yhdistä lainat

Onko sinulla useampi kallis pikavippi, tililuotto tai kulutusluotto, joiden hoitaminen on työlästä ja kallista? Yhdistä nyt kaikki lainasi yhdeksi, edulliseksi ja kuukausierältään matalaksi lainaksi. Lataa vain nykyisten luottojesi viimeiset laskut meille, niin rahoitusasiantuntijamme laatii sinulle yksilöllisen edullisemman tarjouksen näiden lainojen yhdistelystä. Jos hyväksyt tarjouksemme, niin hoidamme vanhojen lainojesi pois maksamisen puolestasi ilmaiseksi.Täytä tiedot ja lataa vanhojen lainojesi laskut - saat tarjouksen lainojen yhdistelystä sähköpostiisi 

 • Lataa yhdistettävien lainojen laskut tai laatimasi yhteenveto lainoista
 • Lainanhakijan yleiset ehdotHyväksy

TOIMI NÄIN

 • Täytä vieressä oleva lomake ja lataa yhdisteltävien lainojen viimeiset laskut meille
 • Arvioi poismaksettava lainasumma kokonaisuudessaan - arvion ei tarvitse olla täsmällinen, me laskemme lopullisen lainasumman lainatarjoukselle
 • Voit toimittaa laskut myös sähköpostitse lainahakemus@lainaamo.fi tai jos sinulla ei ole laskuja saatavilla, niin voit toimittaa yhteenvedon lainoista myös muuten (yhtiö, lainasumma, maksuerä, maksuviite)
 • Saat yksilöllisen tarjouksen lainojen yhdistelystä sähköpostitse vuorokauden sisällä (ark. 9-17). Voit yhdessä tarkentaa tarjousta sinulle sopivaksi rahoitusasiantuntijamme kanssa.
 • Tarjoussähköpostissa on linkki, jonka kautta voit pankkitunnuksilla allekirjoittaa yhdistelylainan nostamisen.
 • Maksamme vanhat lainasi pois ja jatkossa lyhennät uutta lainaasi tasaisella yhdellä edullisella kuukausimaksulla.

Yhdistelylaina säästää rahaa

 • Maksuerä alkaen vain 26 €/kk
 • Säästät koroissa ja kuluissa jopa satoja euroja (pienlainojen korot voivat olla jopa satoja prosentteja)
 • Lainatarjouksen ja lainapäätöksen muiden lainojen yhdistelystä saat heti 
 • Lainaamo maksaa puolestasi kaikki vanhat lainat ilman lisäkuluja muille luotonantajille

Lainaaminen Lainaamosta on selkeää

Lainaamon laina ei sisällä mitään ylimääräisiä piilokuluja ja se on tasaeräinen kuukausittain takaisinmaksettava kiinteäkorkoinen laina. Tämä tarkoittaa, että takaisinmaksusumma ja korko pysyvät koko laina-ajan samana. Meillä voit lisäksi aina halutessasi maksaa lainan ennenaikaisesti takaisin ilman ylimääräisiä kuluja. Tällöin maksat vain siihen mennessä kertyneet korkokulut sekä jäljellä olevan lainasumman. Voit myös tarvittaessa hakea lainaan korotusta laina-aikana, mikäli huomaat tarvitsevasi enemmän rahoitusta. Korotuksen hakeminen on helppoa, voit tehdä sen lainapalvelussamme, johon sinulla on kirjautumistunnukset.

Laskurilla sopiva laina sinulle

Lainasumma
Laina-aika
TAKAISINMAKSUERÄ
Avauspalkkio
Takaisin maksettava
Todellinen vuosikorko
Tilinhoitopalkkio
Lainan lopullinen korko määräytyy yksilöllisesti luottoluokitusarvion perusteella. Laskurin tarjous on laskettu tämän hetken korkotasojen keskikorolla.

Älä turhaan stressaa, vaan ota yksi edullisempi yhdistelylaina

Maksaisitko mieluummin vain yhtä lainaa kuukaudessa? Lainaamolta voit hakea lainaa jopa 20.000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia ja yhdistää esimerkiksi tililuotto, luottokortti- ja pienlainat, jolloin jatkossa maksat ainoastaan yhtä, edullisempaa luottoa. Samalla selkiytät talouttasi, sillä sinulla ei enää ole useita laskuja maksettavana monelle eri rahoittajalle. Tämä myös pienentää kuukausittaista maksuerääsi ja rahaa jää sitten käytettäväksi muuhunkin.

Lainojen yhdistelyssä hoidamme puolestasi lainojen maksamisen muille rahoitusyhtiöille

Lainaamo maksaa vanhat lainasi takaisin muille lainanantajille ja sinulle jää vain valittavaksi talouteesi sopiva maksuohjelma.

 • Laina-aika määräytyy sinun ehdoilla ja maksuerä on alkaen 26 €/kk
  500 - 20.000 euron kulutusluotoissa laina-aika on kahdesta kymmeneen vuotta. Lainanmyöntäjänä voimme ehdottaa haetusta poikkeavaa laina-aikaa. 
 • Korko & kulut
  Korkoa aletaan laskemaan siitä päivästä alkaen, kun laina on nostettu ja muut lainasi maksettu takaisin. Korko on lainasummasta riippumatta aina kiinteä ja yksilöllinen eli se pysyy samana koko laina-ajan.
 • Lainan hakeminen lainojen yhdistämiseen
  Lainaa haetaan suoraan netistä. Hakeminen on helppoa, sillä sinun täytyy vain täyttää lainahakemus ja saat lainapäätöksen heti. Mikäli mahdollista, kannattaa harkita lainan hakemista yhdessä puolison kanssa, niin saat varmemmin positiivisen luottopäätöksen ja todennäköisesti edullisemmilla lainaehdoilla, kuin yksin hakiessa. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen sinun tulee lähettää kopio viimeisimmästä palkkalaskelma tai eläkepäätöksestä.

Yhdistely kannattaa

Suurimmalla osalla ihmisistä on aika-ajoin stressiä rahasta. Tilanteet muuttuvat elämässä yllättäen ja rahantarve voi kasvaa nopeasti. Jotta normaalista arjesta pärjäisi, pitää rahoitusta ottaa ehkä muualta. Näitä tilanteita voi kerääntyä ja yhtäkkiä huomaat maksavasi eri rahoituksen antajille lainakuluja takaisin. Mikset kuitenkin helpottaisi elämääsi ja maksaisi vain yhtä edullisempaa vakuudetonta luottoa takaisin? Täytät vielä kerran yhden hakemuksen, jonka jälkeen lainan saadessasi me hoidamme kaiken muun kuntoon. Tämän jälkeen sinulla on vain yksi laina hoidettavana ja monta rahoitusmurhetta vähemmän - ainakin me toivomme näin! Meiltä voit myös hakea lainaa erinäisiin muihin tarkoituksiin, kuten remonttiin tai vaikka matkustamiseen.