Laskurilla sopiva laina sinulle

Lainasumma

Laina-aika

TAKAISINMAKSUERÄ
/kk
Avauspalkkio
Takaisin maksettava
Todellinen vuosikorko
Laina on kertaluotto ja lainan korko määräytyy yksilöllisesti luottoluokitusarvion perusteella. Laskurin esimerkkilaina on laskettu tämän hetken korkotasojen keskikorolla. Avausmaksun lisäksi lainan tilinhoitopalkkio on 0,01% per päivä luoton määrästä laskettuna, enintään 12,5€/kk toisesta lainavuodesta alkaen.

Vakuudeton laina nopeasti

Lainaamon laina on suunniteltu suomalaiselle, joka haluaa mutkatonta ja reilua palvelua ilman yllättäviä kuluja. Kyse ei ole pikavipistä, mutta saat kuitenkin haettua lainan suoraan netistä helposti ja nopeasti. Tämän jälkeen saat lainapäätöksen ja tarjouksen muutamassa minuutissa. Hyväksytyn hakemuksen jälkeen sinun tulee vielä toimittaa tulotodisteet, jonka jälkeen saat rahat tilillesi.

Hae lainaa

Mikä on vakuudeton laina?

Vakuudettomaan lainaan ei tarvita mitään vakuuksia takaamaan lainan takaisinmaksua. Yleensä vakuudellisissa lainoissa vakuutena käy jokin arvokkaampi omaisuus, kuten asunto. Vakuudettomien lainojen lainasummat ovat yleensä myös pienempiä pienentämään takaisinmaksun riskiä. Vakuudettomat lainat eivät automaattisesti ole pikavippejä, vaan kannattaa kiinnittää huomiota takaisinmaksuehtoihin ja korkotasoon.

Lainaaminen Lainaamosta on selkeää

Lainaamon laina ei sisällä mitään ylimääräisiä piilokuluja ja se on tasaeräinen kuukausittain takaisinmaksettava kiinteäkorkoinen laina. Laina-ajalla ei siis tule yllätyksiä, vaan kulu pysyy koko takaisinmaksuajan samana. Sinulla on kuitenkin aina halutessasi mahdollisuus maksaa lainan ennenaikaisesti takaisin ilman ylimääräisiä kuluja. Eli maksat vain siihen asti kertyneet korot ja jäljellä olevan lainasumman takaisin. Pyrimme myöntämään antamiesi tietojesi perusteella sinulle sopivan lainasumman, joka mahdollistaa takaisinmaksun niin, että rahaa jää myös muuhunkin elämiseen. Voit kuitenkin myöhemmin hakea korotusta, kunhan olet ensin säännöllisesti maksanut lainaa takaisin. Yleensä uuden lainan saat edullisemmilla ehdoilla.

Lainaamon joustava laina sopii kaikkiin käyttötarkoituksiin kuten remonttiin, kulutusluotoksi tai vaikkapa kalliiden lainojen yhdistelyyn. Tutustuu lisää lainalaskurilla tai tee ilmainen lainahakemus. Päätöksen saat heti!

Näin helposti haet lainaa

Hae lainaa

Joustava laina sopii kaikille

Meillä kaikilla ei ole mahdollisuutta pyytää lainalle takaajia tai saada vakuuksia ja ehkä emme myöskään halua muiden puuttuvan näin henkilökohtaiseen asiaan. Lisäksi pankkilainan saanti vaatii enemmän aikaa ja välillä rahoitustarve iskee nopeasti; tarve yllättäville ostoksille tai ehkä vain haluat tilata lomamatkan jo nyt, sillä lennot ovat edullisempia kuin myöhemmin. Lainaamo mahdollistaa tämän sinulle, sillä sinulla ei tarvitse olla lainallesi takaajia tai vakuuksia. Sinun tietojesi mukaan tehdään sinulle henkilökohtainen luottoluokitus. Tämän mukaan sinulle määräytyy henkilökohtainen lainatarjous, johon ei muiden maksukäyttäytyminen vaikuta. Korot ovat aina kiinteät, alkaen 5%. Kiinteä korko suojaa sinua yllättäviltä vaihteluilta ja nyt otettu laina ei tule yllättämään sinua myöhemmin. Täytä lainahakemus ja katso millä ehdoilla saisit haluamasi summan. Voit missä vaiheessa tahansa myös perua hakemuksen, mikäli niin haluat.

Suomalainen rahoituspalvelu

Lainantarjoajia löytyy netistä nykyään kätevästi, mikä on hyvä lainaajien kannalta, mutta toisaalta myös suuri valikoiman määrä voi saada hämilleen. Lainaamo on suomalainen rahoitusyhtiö , joka tarjoaa vakuudettomia maksimissaan 10 vuoden laina-ajan lainoja aina 20 000 euroon asti. Lainaamolla haluamme tarjota lainoja, jotka auttavat sinua rahoitustarpeen tullessa, mutta eivät laita sinua kuitenkaan taloudelliseen ahdinkoon, vaan voit nauttia elämästä ilman rahahuolia.

Suosittelemme rahoitusta mietittäessä, että otatte huomioon lainankokonaiskustannukset kaikkine maksuineen. Lisäksi todellinen vuosikorko antaa hyvin tietoa siitä, miten kallista tai edullinen laina todellisuudessa on. Joten muistathan vertailla ennen kuin lainaat, etteivät piilokulut yllätä sinua!