Laskurilla sopiva laina sinulle

Lainasumma

Laina-aika

TAKAISINMAKSUERÄ
/kk
Avauspalkkio
Takaisin maksettava
Todellinen vuosikorko
Tilinhoitopalkkio /kk
Lainan lopullinen korko määräytyy yksilöllisesti luottoluokitusarvion perusteella. Laskurin tarjous on laskettu tämän hetken korkotasojen keskikorolla.

Vakuudeton laina nopeasti

Lainaamon laina on suunniteltu suomalaiselle, joka vaatii mutkatonta ja reilua palvelua ilman yllättäviä kuluja. Vaikka kyse ei ole pikavipistä, saa sen haettua yhtä helposti ja nopeasti. Lainatarjouksen ja päätöksenkin saat muutamassa minuutissa täyttämällä lainahakemuksemme. Hyväksytyn hakemuksen jälkeen lähetät vain vaadittavat tulotodisteet ja rahat tulevat tilillesi.

Lainaamon joustava laina sopii kaikkiin käyttötarkoituksiin kuten remonttiin, kulutusluotoksi tai vaikkapa kalliiden lainojen yhdistelyyn. Tutustuu lisää lainalaskurilla tai tee ilmainen lainahakemus. Päätöksen saat heti!

Hae lainaa

Lainaaminen Lainaamosta on selkeää

Lainaamon laina ei sisällä mitään ylimääräisiä piilokuluja ja se on tasaeräinen kuukausittain takaisinmaksettava kiinteäkorkoinen laina. Voit aina halutessasi maksaa lainan ennenaikaisesti takaisin ilman ylimääräisiä kuluja. Myönnämme aina antamiesi tietojen mukaan sinulle sopivan kokoisen lainan, jota voit myös tarvittaessa myöhemmin korottaa, yleensä edullisemmilla ehdoilla.

Näin helposti haet lainaa

Hae lainaa

Joustava laina sopii kaikille

Meillä kaikilla ei ole mahdollisuutta pyytää lainalle takaajia tai saada vakuuksia ja ehkä emme myöskään halua muiden puuttuvan näin henkilökohtaiseen asiaan. Lisäksi pankkilainan saanti vaatii enemmän aikaa ja välillä rahoitustarve iskee nopeasti; tarve yllättäville ostoksille tai ehkä vain haluat tilata lomamatkan jo nyt, sillä lennot ovat edullisempia kuin myöhemmin. Lainaamo mahdollistaa tämän sinulle, sillä sinulla ei tarvitse olla lainallesi takaajia tai vakuuksia. Sinun tietojesi mukaan tehdään sinulle henkilökohtainen luottoluokitus. Tämän mukaan sinulle määräytyy henkilökohtainen lainatarjous, johon ei muiden maksukäyttäytyminen vaikuta. Korot ovat aina kiinteät, alkaen 5%. Kiinteä korko suojaa sinua yllättäviltä vaihteluilta ja nyt otettu laina ei tule yllättämään sinua myöhemmin. Täytä lainahakemus ja katso millä ehdoilla saisit haluamasi summan. Voit missä vaiheessa tahansa myös perua hakemuksen, mikäli niin haluat.

Suomalainen rahoituspalvelu

Lainantarjoajia löytyy netistä nykyään kätevästi, mikä on hyvä lainaajien kannalta, mutta toisaalta myös suuri valikoiman määrä voi saada hämilleen. Lainaamo on suomalainen rahoitusyhtiö , joka tarjoaa vakuudettomia maksimissaan 10 vuoden laina-ajan lainoja aina 20 000 euroon asti. Lainaamolla haluamme tarjota lainoja, jotka auttavat sinua rahoitustarpeen tullessa, mutta eivät laita sinua kuitenkaan taloudelliseen ahdinkoon, vaan voit nauttia elämästä ilman rahahuolia.

Suosittelemme rahoitusta mietittäessä, että otatte huomioon lainankokonaiskustannukset kaikkine maksuineen. Lisäksi todellinen vuosikorko antaa hyvin tietoa siitä, miten kallista tai edullinen laina todellisuudessa on. Joten muistathan vertailla ennen kuin lainaat, etteivät piilokulut yllätä sinua!