Kulutusluotto ilman vakuuksia tai takaajia

Lainaamon kulutusluotto sopii Suomessa asuville kotitalouksille arjen ja vapaa-ajan menojen joustavaan rahoittamiseen. Tyypillisiä kulutusluoton käyttökohteita ovat kodin remontointi ja sisustus, lomamatka, auton korjaus ja muiden lainojen takaisinmaksu.

Lainaamon vakuudetonta kulutusluottoa voivat hakea kaikki vähintään 20-vuotiaat suomalaiset. Myönnämme kulutusluottoa 1000 eurosta aina 20 000 euroon saakka. Se on kertaluotto, jota voi korottaa, mikäli tarvitset suuremman luoton. Lainaamo myöntää kulutusluotot ilman vakuuksia tai takaajia.

Hae lainaa

Kulutusluottoa sinun ehdoillasi

Miksi asiakkaamme ovat valinneet meidät?

Laskurilla sopiva laina sinulle

Lainasumma

Laina-aika

TAKAISINMAKSUERÄ
/kk
Laina on kertaluotto ja lainan korko määräytyy yksilöllisesti. Laskurin esimerkkilaina on laskettu tämän hetken korkotasojen keskikorolla. Todellinen vuosikorko laskettuna 10000 euron ja viiden vuoden lainalle on 18,89%. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu 15%:n koron lisäksi avausmaksu 150€. Lainan tilinhoitomaksu on 12,5€/kk toisesta lainavuodesta alkaen. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä on 14752,68€ koko laina-ajalta.

Kulutusluotto nopeasti silloin, kun sitä tarvitset

Kulutusluotot myönnetään ilman vakuuksia, joten selvitämme luottohistoriasi ja arvioimme tulevaisuuden maksukykysi ennen lopullista lainapäätöstä. Koska kyseessä on suurempi summa, tulee sinun käydä säännöllisesti töissä tai saada eläkettä, jotta voimme hyväksyä lainahakemuksesi.

Lisätietoa Lainaamon kulutusluotoista:

Lainaamosta saat kulutusluotot heti tilillesi, kunhan suoritat kaikki tarvittavat hakemukseen liittyvät toimenpiteet saman tien.

Kulutusluoton määrää miettiessä kannattaa laskea nykyinen ja tulevaisuuden taloustilanteesi, sillä näin voit helposti laskea tarvittavan talouteesi sopivan summan ja takaisinmaksuajan. Liian pitkä maksuaika tai lainasumma aiheuttavat luonnollisesti turhaan lisää korkokuluja. Toisaalta on edullisempaa hakea kulutusluottoa sen verran, että takaisin maksussa on hieman pelivaraa, jos talouteesi tulee yllättäviä rahan tarpeita.

Arjen yllättäviin menoihin

Lainaamon kulutusluotto on hyvä valinta silloin yllättäviin menoihin, kuten rikkoutuneen kodinkoneen korvaamiseen, keittiöremonttiin tai auton korjaukseen. Toisaalta lainaamme rahaa mielellämme, jos haluat remontoida tai sisustaa jo kunnossa olevaa asuntoa tai vaihtaa autosi uudempaan. Lainaamme myös matkustamiseen silloin, kun äkillinen lomakuume iskee.

Lainaamon kautta voit myös yhdistää nykyiset pienlainat ja pikavipit Mikäli taloustilanteesi on riittävän hyvä, niin lainojen yhdistäminen onnistuu meillä helposti. Kulutusluottojen korko on edullisin, kun sinulla on hyvät tulot ja taloutesi on tukevalla pohjalla. Jokainen lainahakemus arvioidaan yksilöllisesti, mikä takaa sinulle parhaan lainatarjouksen.

Hae lainaa