Lainatuotteet

Lue lisää erilaisista lainatuotteista ja valitse sinulle parhaiten toimiva vaihtoehto.

Laina

Lainaamosta voit hakea lainaa jopa 20.000 euroa elämän erilaisiin rahoitustarpeisiin. Täyttämällä hakemusen saat aina yksilöllisen lainatarjouksen.

Lue lisää lainasta

lainatuotteet laina

Yhdistelylaina

Yhdistelylainalla voit maksaa takaisin esim. kalliimmat tililuotot, limiittilainat ja pienlainat. Näin säästät helposti jopa satoja euroja.

Lue lisää yhdistelylainoista

lainatuotteet yhdistelylaina

Kulutusluotto

Kulutusluotto on edullinen ja nopea ratkaisu arjen pienempiin ja suurempiin rahoitustarpeisiin, silloin kun sitä tarvitset.

Lue lisää kulutusluotosta

Lainatuotteet kulutusluotto

Reissuluotto

Matka tiedossa tai suunnitteilla, mutta rahoitus puuttuu? Reissuluotolla rahoitat matkakulusi ja reissun käyttörahat ja maksat takaisin haluamissasi tasaerissä.

Lue lisää reissuluotosta

lainatuotteet reissuluotto

Remonttilaina

Unelmissa uudistunut asunto? Aloita remonttisi hakemalla Lainaamosta rahoitusta projektiisi ja ei muuta kuin tuumasta toimeen!

Lue lisää remonttilainasta

lainatuotteet remonttilaina

Autolaina

Onko sinulla autokuumetta tai muuten vain tarvetta ostaa uusi auto, mutta rahoitus puuttuu? Tutustu Lainaamon vaihtoehtoihin ja osta unelmiesi auto.

Lue lisää autolainasta

Lainatuotteet autolaina

Lainatuotteet arjen rahoitustarpeisiin

Lainaamolta löytyy useita eri lainatuotteita sinun tarpeisiisi. On sinulla sitten tulossa pienimuotoinen remontti tai suunnittelet kesälomamatkaa olet oikeassa paikassa. Meiltä saat kertaluontoisen luoton, jonka voit sitten haluamallasi aikataululla maksaa takaisin. Meidän kulutusluotto sopii myös hyvin arjen yllättäviin kuluihin. Joustoluotosta taas löydät joustovaraa elämään.

Emme koskaan näe tulevaan ja siksi me Lainaamolla haluamme auttaa sinua hallitsemaan elämääsi ainakin rahoituksen osalta. Meillä on mahdollista itse määrittää sinun talouteesi sopivat maksuerät ja laina-aika. Lisäksi voit tarvittaessa pitää lyhennysvapaita kuukausia.

Lainaamon rahoitustuotteet auttavat taloutesi hallinnassa

Välillä sitä vain tarvitsee hieman enemmän rahaa, kuin mitä itsellä on säästössä. Tähän Lainaamon lainatuotteet tarjoavat ratkaisuja. Ehkä olet haaveilet uudesta keittiöstä, joka nostaisi samantien myös asuntosi arvoa. Tai olet vain kyllästynyt hoitamaan montaa eri kulutusluottoa ja haluat ratkaista ongelman yhdellä edullisemmalla vakuudettomalla yhdistelylainalla. Meitä on paljon ja kaikilla on erilaiset elämään tilanteet, joihin yritämme antaa parhaimmat ratkaisut lainatuotteillamme.

Paras aika on juuri nyt

Meillä monella on tapana venyttää päätöksien tekoa aina huomiseen. Huomenna aloitan kuntoilun, huomenna soitan ystävälle, huomenna menen aikaisemmin töihin, huomenna... Mitä jos kuitenkin aloittaisit sanomaan elämässä enemmän nyt! Kaikkea äkkinäistä tuskin kannattaa toteuttaa, mutta meillä kaikilla on unelmia, joita kannattaa toteuttaa. Parhaat hetket elämässä eivät tarvitse rahoitusta, vaan ovat esim. ihania yhteisiä hetkiä läheisten kanssa. Näihin muihin meiltä löytyy ratkaisuja. 

Kysyttävää lainoista?

Vaikka lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa netin välityksellä, haluamme olla tarpeen tullen tavoitettavissa myös puhelimitse. Lainaamon ystävällinen asiakaspalvelu on auki arkipäivisin 9-17.