Luottoa Lainaamosta

Hae vaikka heti!

Hae Lainaamon vakuudeton luotto netistä vaivattomasti! Voit hakea luottoa 1000 eurosta 20 000 euroon saakka. Meillä summa on kertaluotto, jota voi korottaa kolmen kuukauden jälkeen, mikäli hoidat lainaasi moitteetta. Lainaamon luotot saat ilman vakuuksia tai takaajia nopeasti netistä.

Hae lainaa

Laskurilla sopiva laina sinulle

Lainasumma

Laina-aika

TAKAISINMAKSUERÄ
/kk
Laina on kertaluotto ja lainan korko määräytyy yksilöllisesti. Laskurin esimerkkilaina on laskettu tämän hetken korkotasojen keskikorolla. Todellinen vuosikorko laskettuna 10000 euron ja viiden vuoden lainalle on 18,89%. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu 15%:n koron lisäksi avausmaksu 150€. Lainan tilinhoitomaksu on 12,5€/kk toisesta lainavuodesta alkaen. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä on 14752,68€ koko laina-ajalta.

Lainaamon luotto on verkosta haettava luotto, jota voivat hakea kaikki vähintään 20-vuotta täyttäneet. Lainan hakemiseen et tarvitse vakuuksia tai takaajia, joten luottohakemuksen hyväksymiseen sisältyy aina luottotietojen ja palkkatulojen tarkistus. Voit lähettää kopion viimeisimmästä palkastasi tai eläkepäätöksestä heti hakemuksen yhteydessä ja hakemuksen hyväksyminen nopeutuu, jolloin saat rahat tilillesi nopeammin.

Kuinka nopeasti saan luoton?

Saat luottopäätöksen heti hakemuksen täytettyäsi. Mikäli teet lainahakemuksen ja lähetät samalla kertaa tarvittavat liitetiedostot, niin pystymme maksamaan rahat tilillesi heti samana arkipäivänä. Ota siis luottohakemusta tehdessä jo valmiiksi kopio tai valokuva palkkatodistuksesta tai eläkepäätöksestä, jotta voit lähettää sen liitetiedostona hakemuksen yhteydessä. Näin luottokäsittely nopeutuu ja saat rahat käyttöösi nopeammin.

Hae lainaa

Lainalaskuri kertoo lainan kustannukset

Sivun lainalaskurilla voit arvioida luoton koron ja kuukausierän määrän. Valitse siis laskurista haluamasi summa ja luottoaika, niin saat arvion koroista ja kuluista. Lainaamon luotoissa on aina kiinteä korko, joten voit huoletta luottaa siihen, ettei yllättäviä lisäkuluja tule. Lisäksi takaisinmaksuerä pysyy samana, jolloin voit arvioida helposti takaisinmaksukykysi, sillä muita lisäkuluja ei tule. Luottoluokituksesi vaikuttaa lainasumman ja korkojen määräytymiseen määräytymiseen. Luokituksesi määräytyy antamiesi tietojen perusteella sekä lähettämiesi tositteiden perusteella. Luoton saaminen on kaikkein varminta silloin, kun sinulla on riittävästi tuloja ja taloustilanteesi on hyvä. Lainaamosta saat aina rahat edullisella vakuudettoman lainan korolla. 

Kuinka Lainaamo toimii?

Lainaamon kautta voit hakea luottoa, joka maksetaan tilillesi heti hakemuksen hyväksymisen jälkeen. Moni suomalaiset rahoittajat ovat siirtyneet jatkuvan luoton eli joustoluoton tai limiitin malliin. Tässä mallissa sinulla on luottoraja ja voit nostaa haluamasi summan kerralla, mutta maksat myös jokaisesta nostosta. Aluksi tämä voi näyttää edulliselta vaihtoehdolta, etenkin, koska rahoittajat mainostavat yleensä ensimmäisen noston olevan ilmainen. Kuitenkin tämän jälkeen kulut nousevat, sillä nostokulujen lisäksi voit joutua maksamaan lisäksi kuukausittaisia korkokuluja sekä tilinhoitomaksuja nostomaksun lisäksi. Me Lainaamolla haluamme vielä tarjota edullisia kertaalleen haettavia lainoja, joissa koko summa on heti käytettävissäsi. Täytä luottohakemus helposti netissä.

  1. Lähetä tarvittavat liitetiedostot luottohakemuksen mukana, niin nopeutat hakemusta.
  2. Hakemuksen käsittelyn jälkeen luotto maksetaan tilillesi.

Miten saan luottoa ilman vakuuksia?

Lainaamo myöntää kaikki luotot ilman vakuuksia tai takaajia. Tästä johtuen sinun tulee toimittaa liitetiedostoina viime vuoden verotuspäätös ja/tai viimeisin palkkalaskelma. Ilmoitamme lainapäätöksen yhteydessä, mitkä liitteet sinun tulee meille toimittaa. Saat helpommin luottoa, kun teet lainahakemuksen yhteishakijan kanssa.

Miksi luottoa haetaan nettihakemuksella?

Nettihakemuksen ansiosta pystymme nopeuttamaan ja helpottamaan luoton hakemista. Netistä haettaessa myös sinun on helppo tehdä luottohakemus kotoa käsin juuri silloin, kun sinulle sopii vaikka keskellä yötä. Nettihakemuksella tehtävän hakemuksen ansiosta pystymme tarjoamaan luottoa edullisesti, koska emme tarvitse montaa asiakaspalvelijaa ja konttoriverkostoa, jotka ovat kalliita ylläpitää.

Luoton saannin edellytykset

Luoton saannin ensimmäinen edellytys on, että olet hoitanut raha-asiasi aiemmin mallikkaasti ja olet vähintään 20-vuotias. Myönnämme lainaa tällä hetkellä vain työssä käyville, joten pääsääntöisesti opiskelevan tai työttömän on hankalaa saada lainaa kauttamme.

Hae lainaa