Matkalaina

Hae rahaa matkaa varten

Lainaamon matkalaina on kuluttajille tarkoitettu kulutusluotto, jota voivat hakea kaikki 20-vuotiaat. Voit nostaa meiltä matkalainaa 1000 eurosta aina jopa 20 000 euroon. Voit maksaa antamallamme matkalainalla joko matkan tai hakea matkarahaa käytettäväksi matkasi aikana. Joustava takaisinmaksu mahdollistaa lyhennysvapaiden kuukausien pitämisen, mikäli kulut jonain kuukautena kasvavat liian suuriksi.

Hae lainaa

Laskurilla sopiva laina sinulle

Lainasumma

Laina-aika

TAKAISINMAKSUERÄ
/kk
Laina on kertaluotto ja lainan korko määräytyy yksilöllisesti. Laskurin esimerkkilaina on laskettu tämän hetken korkotasojen keskikorolla. Todellinen vuosikorko laskettuna 10000 euron ja viiden vuoden lainalle on 18,89%. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu 15%:n koron lisäksi avausmaksu 150€. Lainan tilinhoitomaksu on 12,5€/kk toisesta lainavuodesta alkaen. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä on 14752,68€ koko laina-ajalta.

Maksa matka osamaksulla

Matkanjärjestäjälläsi ei ole välttämättä mahdollisuuksia tarjota matkaa osamaksulla. Tällöin Lainaamo auttaa sinua järjestämällä sopivan suuruisen matkalainan käyttöösi. Näin ollen sinun tulee hakea meiltä lainaa matkaa varten jo ennen matkan varaamista.

Voit valita tarvittavan lainasumman vapaasti ja hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen nostaa sen tilillesi. Kun varaat tämän jälkeen matkan, niin voit maksaa sen kokonaisuudessaan matkatoimistolle. Meille maksat matkaa varten hakemastasi lainasta säännöllisesti joka kuukausi pienen erän takaisin. Näin ollen Lainaamon avulla matkan kuin matkan maksu osamaksulla onnistuu helposti.

Matkarahaa juuri ennen matkaa

Mikäli tarvitset matkarahaa tilillesi juuri ennen matkaa, niin tee lainahakemus mahdollisimman nopeasti. Saat meiltä alustavan lainapäätöksen heti ja lopullisenkin päätöksen jälkeen rahat nopeasti tilille toimitettuasi tarpeelliset liitteet.

Mikäli olet pidemmässä reissussa, niin voit tehdä lainahakemuksen myös paikan päällä matkakohteessa. Harvemmin kuitenkaan kenelläkään on sekä läppäriä, että tarvittavia liitetiedostoja mukana, joten suosittelemme matkalainan hakemista ajoissa. Muutenkin ennen lainaamista on hyvä laskea tulevaisuuden taloustilanne ja todellinen lainan tarve tarkasti, jotta voit hakea juuri oikean suuruista matkalainaa.

Lomaile matkaluotollamme huoletta

Matkalainamme avulla sinun ei tarvitse murehtia rahoituksesta lomasi aikana. Lisäksi olemme joustavia ja ymmärrämme, että asiakkailla saattaa tulla yllättäviä tilanteita, jolloin lainan lyhennys voi olla vaikeaa. Tämän vuoksi sinulla on mahdollisuus pitää myös lyhennysvapaita kuukausia tai hakea lisälainaa 3 takaisinmaksuerän (yli 2 kk lainanottamisesta) jälkeen.

Hae lainaa