Remonttilaina

Sopii pieneen tai vähän isompaankin remonttiin

Lainaamon remonttilaina on vakuudeton kertaluotto, jota voi tarvittaessa korottaa ja lainaa voi saada jopa 20 000 euroa kerrallaan. Maksuohjelma on joustava ja maksuaika sovitaan talouteesi sopivaksi. Takaisinmaksu on kätevästi kuukausittain tasaerissä ja tarvittaessa saat lyhennysvapaan kuukauden. Laske lainalaskurilla sopivan kokoinen remonttilaina ja ryhdy tuumasta toimeen.

Hae lainaa

Remonttilainan haet nopeasti täyttämällä verkkolomakkeen  

Remonttilainalla toteutat unelmasi

Lainaamon remonttilainalla rahoitat kodin, kesämökin tai sijoitusasunnon remontin. Remonttilainaa voi hakea enintään 20 000 euroa jopa kymmeneksi vuodeksi ilman vakuuksia, takaajia tai muita velvoitteita. Hakemuksen voit täyttää muutamassa minuutissa netissä ja korko määräytyy sinulle yksilöllisesti luottokelpoisuusarviomme perusteella ja maksuerien suuruuden päätät itse. Halutessasi voit lyhentää lainaa maksuohjelmaa nopeammin tai jopa maksaa lainan ilman ylimääräisiä kuluja ennenaikaisesti takaisin. Tutustu lainaehtoihin ja hae remonttilainaa!

Nopea rahoitus remonttiin ilman takaajia

Jatkuvan suunnittelun ja remontin siirtämisen voi nyt lopettaa ja aloittaa projektin toteutus nyt! Remontointi ja uudistukset kodissasi tai mökillä parantavat viihtyvyyttäsi ja tekevät monesti arjestasi toimivampaa. Tämä on todellinen sijoitus itseesi ja perheeseesi, joka tuottaa hedelmää pidemmällä aikavälillä monella eri tavalla. Miksi siis lykätä sitä enää? 

Nopeimmillaan saat rahoituksen remonttiisi saman arkipäivän aikana. Täytä hakemus ja lähetä tarvittavat lainaliitteet meille ja voit hakea ensimmäiset remontointitarvikkeet jo illalla! 

Hae lainaa