Usein kysyttyä lainasta, lainaamisesta ja Lainaamosta

Alta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Lainaamon lainapalvelusta voi hakea kulutusluottoa verkkohakemuksella. Hakemuksen tekemiseen menee muutama minuutti ja saat lainapäätöksen ja -tarjouksen heti hakemuksen päätteeksi. Kun lainatarjous vastaa tarpeitasi, tulee sinun enää toimittaa hakemuksen liitteeksi palkkakuitti tai muu pyytämämme tosite.

Lainaa voi hakea ja nostaa vakituisesti Suomessa asuva vähintään 20-vuotias henkilö, jolla on suomalainen pankkitili, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja joka suorittamamme luottokelpoisuusarvion mukaan kykenee hakemansa lainan takaisinmaksamiseen. Lisäksi lainaa hakevalla täytyy olla hyväksymämme suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset tunnistautumiseen.

Lainaa voit hakea enintään 20.000 euroa. Lainaa hakiessasi sinulta varmistetaan tulotietosi, jotta maksuvarasi muiden säännöllisten menojen jälkeen riittää kattamaan myös hakemasi lainan lyhennykset.

Lainaa ilman vakuuksia ja takauksia voi saada alkaen 5% korolla riippuen luottokelpoisuusarviostamme, lainamäärästä ja -ajasta.

Korkotasoon vaikuttavat lainanhakijan antamat hakemustiedot ja takaisinmaksukyky, jotka lainanantaja ottaa huomioon arvioidessaan korkotasoa.

Lainakoron lisäksi lainasta veloitetaan avauspalkkio ja kuukausittainen tilinhoitomaksu.

Voit toimittaa tarvittavat liitetiedot (palkkakuitin yms.) sähköpostitse, postitse tai ladata ne suoraan palveluun lainahakemuksen päätteeksi antamiemme ohjeiden mukaan. Jos olet palkansaaja, tarvitsemme kopion palkkatodistuksestasi. Eläkeläisiä pyydämme toimittamaan kopion eläkepäätoksestä ja yrittäjien kopion verotuspäätöksestä.

Henkilötietojasi käsittelee lainakäsittelijämme ja tietosi käsitellään aina luottamuksellisesti.

Hyväksyttyäsi tarjotun lainan ja varmennettuamme tulosi, rahat maksetaan tilillesi arkisin aukioloaikanamme. Normaalisti saman päivän kuluessa.

Saat lainaasi liittyvät laskut sähköpostitse haluamaasi sähköpostiosoitteeseen. Muistathan ilmoittaa meille, mikäli sähköpostiosoitteesi muuttuu. Mikäli maksuviivästysten takia joudumme lähettämään huomautuksia, niin ne toimitetaan sähköpostin lisäksi myös postitse. Pääset näkemään ja maksamaan laskusi myös kirjautumalla tilillesi verkkopalvelussamme.

Voit muuttaa hakemustietoja tai poistaa hakemuksen kirjautumalla henkilökohtaisilla tunnuksillasi sisään verkkopalveluumme täältä tai soittamalla asiakaspalveluumme puh. 075 756 86 01.

Lainaan voit hakea korotusta, kun olet maksanut vähintään kolme maksuerää (ei koske lyhennysvapaita kuukausia) ja edellisen lainan nostamisesta on kulunut vähintään kaksi kuukautta. Korotusta voit hakea helposti kirjautumalla palveluun ja painamalla korota lainaa -nappia.

Voit siirtää laskusi eräpäivää tai hakea lyhennysvapaata kirjautumalla sisään verkkopalveluumme.

Lainasi tilanteen ja tiedot laskuista näet kirjautumalla sisään verkkopalveluumme.

Halutessasi voit lainahakemuksen yhteydessä antaa suostumuksen Lainaamo Oy:lle pyytää Lowell Suomi Oy:ltä perinnässä olevia velkatietojasi ja antaa Lowell Suomi Oy:lle suostumuksen luovuttaa nämä tiedot Lainaamo Oy:lle luottohakemuksen käsittelyä varten. Suostumuksen antaminen ei ole pakollinen edellytys positiiviselle lainapäätökselle. Tiedot kertovat maksukäyttäytymisestäsi ja ne voivat parantaa luottokelpoisuuttasi luoden mahdollisuuden saada edullisempi lainatarjous. Luottokelpoisuusarviointi perustuu kuitenkin aina kokonaisarvioon.

Tiedot tallentuvat ainoastaan Lowell Suomi Oy:n ja Lainaamo Oy:n omiin järjestelmiin, eikä niitä voida luovuttaa kolmansille osapuolille. Lowell Suomi Oy antaa tiedot tiedonhakuhetkellä Lowell Suomi Oy:ssä perinnässä avoimena olevista veloistasi. Laskusaatavat, joiden erääntymisestä on vasta muistutettu maksumuistutuksella, eivät sisälly tietoihin. Tarkemmat tiedot haettavista tiedoista näet lainahakemuksen yhteydessä.