Joustoluotto

Lainaamon joustoluoton edut:

Hae lainaa

Laskurilla sopiva laina sinulle

Lainasumma

Laina-aika

TAKAISINMAKSUERÄ
/kk
Laina on kertaluotto ja lainan korko määräytyy yksilöllisesti. Laskurin esimerkkilaina on laskettu tämän hetken korkotasojen keskikorolla. Todellinen vuosikorko laskettuna 10000 euron ja viiden vuoden lainalle on 18,89%. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu 15%:n koron lisäksi avausmaksu 150€. Lainan tilinhoitomaksu on 12,5€/kk toisesta lainavuodesta alkaen. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä on 14752,68€ koko laina-ajalta.

Joustoluotolla joustoa arkeen

Lainaamon joustoluotto on joustava tapa rahoittaa elämän erilaiset ja joskus hyvin yllättävät tilanteet. Onko sinulla esim. häät tulossa, lomamatka suunnitteilla tai kaipaako talosi remonttia? Meiltä sinun on mahdollista hakea luottoa aina 20 000 euroon asti ja lainaa aikaa sinulla on jopa 10 vuotta. Erityisen joustavaksi luoton tekee se, että voit itse päättää takaisinmaksueräsi suuruuden ja tarvittaessa pitää lyhennysvapaita kuukausia. Voit myös halutessasi hakea lainaan korotusta. Meillä on aina kiinteät korot, joten maksuerät pysyvät tasaisina koko laina-ajan, eikä piilotettuja lisäkuluja ole!

Elämän eri tilanteisiin luottoa

Aina et voi tietää etukäteen milloin tulet tarvitsemaan lisärahoitusta arkeesi. Monesti esimerkiksi kodinkoneet ovat ostettu samaan aikaan, joten yhden mennessä rikki alkaa monesti muidenkin laitteiden käyttöikä käydä vähiin. Joustoluotolla pystyt rahoittamaan tällaiset tilanteet, etkä laita talouttasi liian koville. Elämä on lyhyt ja meidän kaikkien tulisi myös pystyä nauttimaan siitä, ilman turhia huolia. Lainaamon joustoluottoa voivat hakea kaikki yli 20-vuotiaat, joilla on vakituinen työpaikka. Sinulle määräytyy oma korko luottokelpoisuusarviomme mukaan, mutta maksuerän saat päättää itse. Voit myös milloin tahansa maksaa halutessasi koko laina summan takaisin, jolloin maksan vain siihen asti kerääntyneet korot. Hae joustoluottoa ja tänään ja laita taloutesi taas tasapainoon!

Hae lainaa

joustoluotto