Keittiöremonttilaina

Miksi sinun kannattaa hakea keittiöremonttilaina Lainaamolta:

Hae keittiöremonttilainaa

Tee juuri sellainen keittiö, kuin olet aina halunnut

Keittiö on monessa perheessä kodin sydän. Siellä vietetään paljon aikaa, joten miksi et myös tekisi siitä omaan arkeesi sopivan ja viihtyisän. Lainaamolta voit hakea keittiöremonttilainaa ja uudistaa keittiösi sinulle sopivaksi. Keittiöremonttilainaa voit saada jopa 20 000 euroa ja takaisinmaksuaika on halutessasi jopa 10 vuotta. Takaisinmaksu tapahtuu tasaerissä ja meillä on kiinteä korko, joten korkovaihtelut, eivät vaikuta lainaasi. Lainalaskurilla pystyt tarkistamaan, mikä olisi sinulle sopiva maksueräkuukaudessa.

Laskurilla sopiva laina sinulle

Lainasumma

Laina-aika

TAKAISINMAKSUERÄ
/kk
Avauspalkkio
Takaisin maksettava
Todellinen vuosikorko
Laina on kertaluotto ja lainan korko määräytyy yksilöllisesti luottoluokitusarvion perusteella. Laskurin esimerkkilaina on laskettu tämän hetken korkotasojen keskikorolla. Avausmaksun lisäksi lainan tilinhoitopalkkio on 0,01% per päivä luoton määrästä laskettuna, enintään 12,5€/kk toisesta lainavuodesta alkaen.

Rahoitus keittiöremonttiin

Keittiö on myös myynti vaiheessa yksi tärkeimmistä huoneista, joka voi todella nostaa asunnon arvon uuteen luokkaan. Lainaamolta sinun on mahdollista rahoittaa keittiöremonttisi jopa 20 000 euroon asti. Et myöskään tarvitse lainalle takaajia tai vakuuksia. Riittää, että olet vähintään 20-vuotias ja sinulla on vakituinen työpaikka. Korko määräytyy sinulle yksilöllisesti luottokelpoisuusarviomme perusteella ja maksuerien suuruuden päätät itse. Halutessasi voit aina lyhentää lainan nopeammin tai vaikka kokonaisuudessaan maksamalla vain siihen asti kertyneet korot. Mikäli sinua jäi vielä lainaprosessimme mietityttämään, voit tutustua siihen lisää täältä.