Keittiöremonttilaina

Miksi sinun kannattaa hakea keittiöremonttilaina Lainaamolta:

Hae lainaa

Tee juuri sellainen keittiö, kuin olet aina halunnut

Keittiö on monessa perheessä kodin sydän. Siellä vietetään paljon aikaa, joten miksi et myös tekisi siitä omaan arkeesi sopivan ja viihtyisän. Lainaamolta voit hakea keittiöremonttilainaa ja uudistaa keittiösi sinulle sopivaksi. Keittiöremonttilainaa voit saada jopa 20 000 euroa ja takaisinmaksuaika on halutessasi jopa 10 vuotta. Takaisinmaksu tapahtuu tasaerissä ja meillä on kiinteä korko, joten korkovaihtelut, eivät vaikuta lainaasi. Lainalaskurilla pystyt tarkistamaan, mikä olisi sinulle sopiva maksueräkuukaudessa.

Laskurilla sopiva laina sinulle

Lainasumma

Laina-aika

TAKAISINMAKSUERÄ
/kk
Laina on kertaluotto ja lainan korko määräytyy yksilöllisesti. Laskurin esimerkkilaina on laskettu tämän hetken korkotasojen keskikorolla. Todellinen vuosikorko laskettuna 10000 euron ja viiden vuoden lainalle on 18,89%. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu 15%:n koron lisäksi avausmaksu 150€. Lainan tilinhoitomaksu on 12,5€/kk toisesta lainavuodesta alkaen. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä on 14752,68€ koko laina-ajalta.

Rahoitus keittiöremonttiin

Keittiö on myös myynti vaiheessa yksi tärkeimmistä huoneista, joka voi todella nostaa asunnon arvon uuteen luokkaan. Lainaamolta sinun on mahdollista rahoittaa keittiöremonttisi jopa 20 000 euroon asti. Et myöskään tarvitse lainalle takaajia tai vakuuksia. Riittää, että olet vähintään 20-vuotias ja sinulla on vakituinen työpaikka. Korko määräytyy sinulle yksilöllisesti luottokelpoisuusarviomme perusteella ja maksuerien suuruuden päätät itse. Halutessasi voit aina lyhentää lainan nopeammin tai vaikka kokonaisuudessaan maksamalla vain siihen asti kertyneet korot. Mikäli sinua jäi vielä lainaprosessimme mietityttämään, voit tutustua siihen lisää täältä.