Ostosraha

Parempi kuin tavallinen ostosraha! Lainaamolta saat nopeasti ostosrahaa niin arjen yllättäviin kuin suunniteltuihin ostoihin. Meidän kauttamme saat itse päättää sinulle sopivan laina-ajan joka voi olla jopa 10 vuotta. Haluamme kuitenkin antaa sinulle mahdollisuuden milloin tahansa maksaa ostosraha kokonaisuudessaan pois ilman lisäkuluja. Voit myös halutessasi pitää lyhennysvapaita kuukausia. Näin sinä olet täysin päätäntävallassa omasta taloudestasi ja voit arvioidan sinulle sopivan takaisinmaksuajan.

Hae lainaa

Kenelle ostosraha on toimiva ratkaisu?

Ostosraha on hyvä ratkaisu sinulle, joka olet tekemässä hieman suurempaa hankintaa ja haluat saada sille muutaman vuoden maksuajan kohtuullisilla koroilla. Näin voit itse päättää haluamasi takaisinmaksusumman ja ajan, etkä rasita talouttasi suotta liian korkeilla kuukausimaksuilla. Lainaamon ostosraha toimii myös hienosti arjen pienempiin vähintään 1000 euron ostoksiin. Etuna tähän esim. pikavippeihin verrattuna on, että voit maksaa lainan pidemmissä erissä takaisin, eikä sinun tarvitse maksaa sitä kertasummana. Kuitenkin sinulla on milloin tahansa maksaa laina takaisin ilman mitään lisäkuluja. Ostosraha tarjoaa sinulle siis paljon joustovaraa, mitä ei välttämättä muista pienempi summaisista vipeistä löydy.

Laskurilla sopiva laina sinulle

Lainasumma

Laina-aika

TAKAISINMAKSUERÄ
/kk
Laina on kertaluotto ja lainan korko määräytyy yksilöllisesti. Laskurin esimerkkilaina on laskettu tämän hetken korkotasojen keskikorolla. Todellinen vuosikorko laskettuna 10000 euron ja viiden vuoden lainalle on 18,89%. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu 15%:n koron lisäksi avausmaksu 150€. Lainan tilinhoitomaksu on 12,5€/kk toisesta lainavuodesta alkaen. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä on 14752,68€ koko laina-ajalta.

Pienempää ja isompaa rahoitusta ostoksiin

Rahaa voit hakea 1000 eurosta aina 20000 euroon asti. Vaikka laina on muuten joustava takaisin maksuajoiltaan ja kuukausieriltään on etuna, että korot ovat kiinteät. Näin sinulle ei tule kesken takaisinmaksuajan yllätyksiä. Lisäksi korkotaso määräytyy yksilöllisesti sinun takaisinmaksukyvyn mukaan, eikä siihen vaikuta muiden maksukäyttäytyminen. Muistathan, että korkotasosi kannalta voi olla hyvä myös hakea lainaasi yhteishakijan kanssa, jolloin voit saada sen edullisemmilla ehdoilla.

Ostosrahan edut:

Hae lainaa