Pikavippi ei kannata - Ota ennemmin järkevä laina

Edullinen rahoitusvaihtoehto nopeisiin tilanteisiin

Pikavippi on nopea tapa hankkia lisärahoitusta arkeen. Monesti rahantarve yllättää niin, ettei ole aikaa hankkia rahoitusta järkevimmin keinoin. Tai ehkä tarvitset niin pienen summan, että tämä on ainoa mahdollinen keino. Me Lainaamolla haluamme tarjota sinulle järkevän vaihtoehdon tähän. Pikavippi tarvitaan yleensä nopeasti ja myös meidän kauttamme saat rahat tilillesi jopa saman päivän aikana. Erona meillä on, että voit tarpeesi mukaan päättää maksueristä, takaisinmaksuajasta ja sinulle tulee yksilöllinen kiinteä korko. Eli toisin sanoen otat itse päätäntävallan siitä, millaisen lainan haluat.

Toisin kuin pikavipeissä meiltä saat jopa 10 vuotta maksuaikaa. Vaikka meillä on minimimaksuaika määritelty kahdeksi vuodeksi lainaa hakiessa, voit silti halutessasi milloin vain maksaa lainasumman takaisin ilman mitään lisäkuluja. Laina-aika on meillä auttamassa sinua arjen hallinnassa, ei sitomassa sinua maksamaan korkoja moneksi vuodeksi!

Hae lainaa

Lainaamolta lainaamisen edut:

Laskurilla sopiva laina sinulle

Lainasumma

Laina-aika

TAKAISINMAKSUERÄ
/kk
Laina on kertaluotto ja lainan korko määräytyy yksilöllisesti. Laskurin esimerkkilaina on laskettu tämän hetken korkotasojen keskikorolla. Todellinen vuosikorko laskettuna 10000 euron ja viiden vuoden lainalle on 18,89%. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu 15%:n koron lisäksi avausmaksu 150€. Lainan tilinhoitomaksu on 12,5€/kk toisesta lainavuodesta alkaen. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä on 14752,68€ koko laina-ajalta.

Pitkäaikaiseen taloudenhallintaan

Lainaamolle on tärkeää, että ihmiset eivät velkaannuttaisi itseään tarpeettomasti liikaa kalliilla rahoitusratkaisuilla. Siksi myös laskemme tarkasti, mikä on sinulle tällä hetkellä sopiva rahoitussumma. Voit aina tarvittaessa helposti myös korottaa sitä, kunhan olet ensin maksanut takaisin kolme maksuerää. Netistä löytyy paljon eri palveluntarjoajia pikavipeistä kulutusluottoihin ja pankkilainoihin. Se mikä kenellekin sopii parhaiten riippuu paljon siitä, miten nopeasti rahat tarvitsee, takaisinmaksumahdollisuuksista ja lainan kuluista. Kannattaa kuitenkin vertailla aina ensin tarkasti ja laskea kaikki kulut yhteensä , kuten nostokulut, vuosikorko, hallinnointikulut ym., ennen kuin lainaa. Osa edullisilta tuntuvista vaihtoehdoista ei välttämättä sitä ole.

Hae lainaa