Vakuudeton reissuluotto matkoillesi

Lainaamon reissuluoton tarkoituksena on tarjota sinulle huoleton matka, jonka aikana ei tule rahahuolia. Voit maksaa reissusi useissa erissä pidemmällä aikavälillä, joten se ei rasita kukkaroasi liikaa kerralla. Elämästä pitää voida myös nauttia. Lainaamon reissuluotto on tarkoitettu yli 20-vuotiaille ja voit saada matkarahaa jopa 20.000 euroa. Saat nostettua summan kerralla ja voit koska tahansa maksaa sen myös kokonaan takaisin ilman lisäkuluja. Summan voit käyttää joko itse reissun maksuun tai matkakassaksi, käytöstä päätät sinä!

Hae lainaa

reissuluotto

Laskurilla sopiva laina sinulle

Lainasumma

Laina-aika

TAKAISINMAKSUERÄ
/kk
Laina on kertaluotto ja lainan korko määräytyy yksilöllisesti. Laskurin esimerkkilaina on laskettu tämän hetken korkotasojen keskikorolla. Todellinen vuosikorko laskettuna 10000 euron ja viiden vuoden lainalle on 18,89%. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu 15%:n koron lisäksi avausmaksu 150€. Lainan tilinhoitomaksu on 12,5€/kk toisesta lainavuodesta alkaen. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä on 14752,68€ koko laina-ajalta.

Maksa lomasi osamaksulla

Voit maksaa nyt matkasi osamaksulla. Meiltä saat edullisen vaihtoehdon reissusi rahoittamiseen ja voit valita sinulle sopivan kuukausittaisen maksuerän. Monet matkanjärjestäjät antavat tuntuvia etuja, mikäli matkan varaa hyvissä ajoin ja reissuluoton avulla voit varata matkan ajoissa ja säästää. Voit siis hakea meiltä lainaa jo, kun matka on suunnitteilla ja sitten odottaa oikeaa tarjousta matkanjärjestäjiltä, johon tarttua.

Valitse vain sinulle sopiva lainasumma ja täytä ilmainen lainahakemus. Lähtölaskenta reissuusi voi alkaa!

Loma tiedossa, mutta matkakassa ammottaa tyhjyyttä?

Aina suunnitelmat eivät mene niin kuin pitäisi ja ennen matkaa voikin tulla paljon kuluja, jotka syövät varaamasi matkakassan. Tai ehkä sen kerääminen on vain unohtunut. Ei hätää, sillä meiltä voit hakea matkarahaa, jota voit maksaa hiljalleen edullisella korolla takaisin. Meillä ei ole lainannostomaksuja ja voit koska tahansa maksaa myös lainan kokonaisuudessaan takaisin ilman lisäkuluja. Maksat vain siihen asti kertyneet korot ja loppusumman. Reilua vai mitä?

Rahat nopeasti käyttöösi

Voit myös tarvittaessa matkan aikana tehdä hakemuksen, sillä lainapäätöksen saat heti ja rahat voivat tulla tilillesi saman arkipäivän aikana. Sinulla kuitenkin tarvitsee olla mukanasi tarvittavat tositteet, kuten esimerkiksi viimeisin palkkalaskelma, joten käytännössä lainahakemuksen teko voi olla helpompaa ennen lähtöä. Voit myös hakea rahoitusta interrail-matkalle ja maksaa tätä isompaa summaa sitten vaikka kahden vuoden ajan. Sinä päätät sopivan laina-ajan.

Stressitön lomamatka

Me ymmärrämme, että asiakkailla saattaa tulla yllättäviä tilanteita, jolloin lainan lyhennys voi olla vaikeaa. Siksi tarjoamme mahdollisuuden pitää lyhennysvapaita kuukausia ja tarvittaessa voit myös hakea matkallesi lisää reissuluottoa, kunhan olet maksanut 3 takaisinmaksuerää (yli 2 kk lainanottamisesta). Jotta matkalaina reissun jälkeenkin pysyisi sinulle kohtuullisena.

Hae lainaa