Lainojen yhdistäminen yhdeksi edulliseksi lainaksi

Yhdistelylaina säästää rahaa

Lainaaminen Lainaamosta on selkeää

Lainaamon laina ei sisällä mitään ylimääräisiä piilokuluja ja se on tasaeräinen kuukausittain takaisinmaksettava kiinteäkorkoinen laina. Tämä tarkoittaa, että takaisinmaksusumma ja korko pysyvät koko laina-ajan samana. Meillä voit lisäksi aina halutessasi maksaa lainan ennenaikaisesti takaisin ilman ylimääräisiä kuluja. Tällöin maksat vain siihen mennessä kertyneet korkokulut sekä jäljellä olevan lainasumman. Voit myös tarvittaessa hakea lainaan korotusta laina-aikana, mikäli huomaat tarvitsevasi enemmän rahoitusta. Korotuksen hakeminen on helppoa, voit tehdä sen lainapalvelussamme, johon sinulla on kirjautumistunnukset.

Laskurilla sopiva laina sinulle

Lainasumma

Laina-aika

TAKAISINMAKSUERÄ
/kk
Laina on kertaluotto ja lainan korko määräytyy yksilöllisesti. Laskurin esimerkkilaina on laskettu tämän hetken korkotasojen keskikorolla. Todellinen vuosikorko laskettuna 10000 euron ja viiden vuoden lainalle on 18,89%. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu 15%:n koron lisäksi avausmaksu 150€. Lainan tilinhoitomaksu on 12,5€/kk toisesta lainavuodesta alkaen. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä on 14752,68€ koko laina-ajalta.

Älä turhaan stressaa, vaan ota yksi edullisempi yhdistelylaina

Maksaisitko mieluummin vain yhtä lainaa kuukaudessa? Lainaamolta voit hakea lainaa jopa 20.000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia ja yhdistää esimerkiksi tililuotto, luottokortti- ja pienlainat, jolloin jatkossa maksat ainoastaan yhtä, edullisempaa luottoa. Samalla selkiytät talouttasi, sillä sinulla ei enää ole useita laskuja maksettavana monelle eri rahoittajalle. Tämä myös pienentää kuukausittaista maksuerääsi ja rahaa jää sitten käytettäväksi muuhunkin.

Lainojen yhdistelyssä hoidamme puolestasi lainojen maksamisen muille rahoitusyhtiöille

Lainaamo maksaa vanhat lainasi takaisin muille lainanantajille ja sinulle jää vain valittavaksi talouteesi sopiva maksuohjelma.

Yhdistely kannattaa

Suurimmalla osalla ihmisistä on aika-ajoin stressiä rahasta. Tilanteet muuttuvat elämässä yllättäen ja rahantarve voi kasvaa nopeasti. Jotta normaalista arjesta pärjäisi, pitää rahoitusta ottaa ehkä muualta. Näitä tilanteita voi kerääntyä ja yhtäkkiä huomaat maksavasi eri rahoituksen antajille lainakuluja takaisin. Mikset kuitenkin helpottaisi elämääsi ja maksaisi vain yhtä edullisempaa vakuudetonta luottoa takaisin? Täytät vielä kerran yhden hakemuksen, jonka jälkeen lainan saadessasi me hoidamme kaiken muun kuntoon. Tämän jälkeen sinulla on vain yksi laina hoidettavana ja monta rahoitusmurhetta vähemmän - ainakin me toivomme näin! Meiltä voit myös hakea lainaa erinäisiin muihin tarkoituksiin, kuten remonttiin tai vaikka matkustamiseen.