Lainaamo - rahoitusyhtiö suomalaisille

Suomalaisille suomalaisten tekemänä

Lainaamo Oy on suomalainen erityisrahoitusyhtiö, jonka tuotteina ovat erilaiset kulutusluotot yksityishenkilöille. Erityisrahoitusyhtiön meistä tekee tuotetarjonnan lisäksi lähestymistapamme rahoitusliiketoimintaan. Tuotteemme ja palvelumme ovat kohdistettu laajalle asiakaskunnalle väliaikaiseen rahoitustarpeeseen ratkaisua etsivälle.

Lainaamon kulutusluotot ovat aina vakuudettomia luottoja. Niitä myönnetään 500 - 20 000 euroon saakka. Kulutusluottojen laina-ajat ovat joustavat aina 10 vuoteen saakka. Laina haetaan verkkopalvelussamme olevalla hakemuslomakkeella. Asiakas saa lainapäätöksen heti hakemuksen lähettämisen jälkeen – ilman mitään viiveitä. Vastuullisen luotonannon periaatteiden mukaisesti varmistamme jokaisen asiakkaan maksukyvyn huolellisesti ennen lainan lopullista myöntämistä.

Lainaamo Oy on Aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin rekisteröity suomalainen ja suomalaisten omistama rahoitusyhtiö. Olemme palvelleet jo yli 70.000 suomalaista heidän yksilöllisissä rahoitustarpeissaan. Lainaamo on vertaislainoja ja joukkorahoitusta tarjoavan Fellow Finance Oyj:n tytäryritys. Fellow Financen välityksellä myös yrityksillä on mahdollisuus hakea monipuolisesti yrityslainaa tai laskurahoitusta.

Toimistomme sijaitsee Helsingissä

Lainaamo Helsinki

Lainaamo Oy
Pursimiehenkatu 4 A
00150 Helsinki

Puh. 075 756 8601
Sähköposti lainahakemus@lainaamo.fi